Inschakelen deurwaarder inschakelen

Inschakelen deurwaarder; Hoe werkt dat ? Hoewel er geen wettelijke termijnen bestaan die bepalen wanneer een deurwaarder in de arm mag worden genomen, is het niet raadzaam om de verhoudingen direct op scherp te zetten. Een deurwaarder inschakelen betekent immers vrijwel altijd dat de relatie met je klant onder druk komt te staan.  Toch is het raadzaam om ook de andere kant voor ogen te houden; moet je een niet betalende klant als klant willen houden?

Heeft u vragen ? email vrijblijvend naar info@incassobureauzeeland.nl of bel naar 0113 – 890036 


Minnelijke incasso (No cure no pay)– 
Uw openstaande factuur, lening, vordering wordt niet op tijd betaald ? Kies voor onze “nocurenopay” minnelijke incasso methode.

Gerechtelijke procedure – Betaald de debiteur herhaaldelijk niet na diverse aanmaningen dan adviseren wij u over de gerechtelijke procedure en eventuele kosten hiervan.

Executie traject – Blijft de debiteur na het vonnis niet betalen, dan overleggen wij de inzet van beslagmaatregelen en tegen welke (betaalbare) kosten.

Heeft u vragen ? email vrijblijvend naar info@incassobureauzeeland.nl of bel naar 0113 – 890036 

 

Dien nu GRATIS uw vordering in en wij gaan direct aan de slag op basis van No Cure No Pay incasso*

Hoe werkt het ? Wij berekenen de incassokosten in eerste instantie door aan de debiteur

“Geef uw vordering direct uit handen op basis van “no cure no pay incasso* 

Heeft u vragen ? email vrijblijvend naar info@incassobureauzeeland.nl of bel naar 0113 – 890036 

Dien nu gratis de openstaande vordering en/of factuur in

 

 

Incassobureau Zeeland is een landelijk opererend incassobureau voor het incasseren van onbetaalde facturen, huren, leningen, verpandingen. Wij incasseren voor bedrijven en ook voor particuliere opdrachtgevers wij behandelen alle incasso vraagstukken van kleine tot grote bedragen. Door onze jarenlange ervaring biedt dat voor u als opdrachtgever zekerheid ten aanzien van de continuïteit en snelheid van incasseren.

Heeft u vragen ? email vrijblijvend naar info@incassobureauzeeland.nl of bel naar 0113 – 890036 

 

Schakel een deurwaarder in

Ook een deurwaarder inschakelen? Het is raadzaam om niet al te lang te wachten met het inschakelen van een deurwaarder (zowel zakelijk als particulier). Openstaande onbetaalde factuur, huur, lening, verpanding kunnen immers verjaren. Daarom is het zeer verstandig om tijdig een Deurwaarder in te schakelen.

 

Ook een deurwaarder inschakelen; Wij behandelen alle incasso vraagstukken van kleine tot grote bedragen voor particulieren, zzp’ers, mkb bedrijven als ook voor diverse multinationals.

Het is raadzaam om niet al te lang te wachten met het inschakelen van een deurwaarder. Openstaande onbetaalde factuur, huur, lening, verpanding kunnen immers verjaren. De wettelijke verjaringstermijn voor een vordering bedraagt vijf jaar.   Hoe eerder je de incassozaak start; hoe groter de kans om geïncasseerd te krijgen.

 

Incassobureau Zeeland is een incassobureau dat werkt door heel Nederland voor het incasseren van een onbetaalde factuur, huur, lening, verpanding. Wij behandelen alle incasso vraagstukken van kleine tot grote bedragen voor particulieren, zzp’ers, mkb bedrijven als ook voor diverse multinationals. U bent bij ons ook welkom met slechts 1 incassozaak. Het gaat ons vaak om het principe dat een volledige betaling achterwege blijft, ondanks gemaakte afspraken. Onze ervaring van ruim 15 jaar biedt voor u, als opdrachtgever, zekerheid ten aanzien van de continuïteit en snelheid van incasseren. Heeft u een factuur in het buitenland uiteraard ook geen enkel probleem.